Kotisivut

Avaimet käteen toteutus

Kotisivut toteutetaan avaimet käteen periaatteella. Asiakas saa itselleen täysin valmiin ja viimeistellyn kotisivun. 

Kotisivut tehdään WordPress julkaisujärjestelmällä ja verkkokaupat WordPressiin asennettavalla WooCommerce -verkkokauppalisäosalla.

Web Design Friberg toteuttaa kotisivut niin, että verkkosivukävijän on helppo liikkua ja löytää tuotteet/tieto sivustolta. Kotisivut toteutetaan responsiivisesti, joten sivut toimivat optimaalisesti puhelimella, tabletilla sekä tietokoneella. Kotisivujen latausaika pyritään optimoimaan mahdollisimman pieneksi.

Ylläpidolla mielenrauhaa

Ylläpitosopimus WordPress -sivustollesi tuo turvaa ja luotettavuutta. Asennamme sopimuksen mukaisesti viimeisimmät julkaisujärjestelmän päivitykset ja testaamme sivustosi toiminnan myös päivitysten jälkeen.

WordPress -sivusto on syytä pitää jatkuvasti päivitettynä. Huonosti ylläpidetyllä sivustolla on suuri riski joutua verkkohyökkäyksen kohteeksi. Tämä aiheuttaa sivuston kaatumisen ja mahdollisesti datan häviämisen.

Ylläpitosopimus pitää sivustosi tietoturvan ajantasalla sekä pitää loitolla mahdolliset palvelunestohyökkäykset.

Otamma ylläpidettäväksi myös vanhat sivustot, kysy lisää!

Mistä kotisivutila?

Webhotelli, domain, verkkotunnus, palvelin, sähköpostitili.. Sinun ei tarvitse murehtia näistä, me hoidamme kaiken puolestasi.

Käytämme suosittuja suomalaisia webhotelleja sekä hankimme verkkotunnuksen puolestasi. Sähköpostitili omalla verkkotunnuksella onnistuu myös.

Sähköpostille tarvetta?

Kotisivujen uudistamisen yhteydessä olisi hyvä hetki katsoa myös yrityksen sähköpostiosoitteet kuntoon. Tavallisen IMAP-tyyppisen sähköpostilin omalla verkkotunnuksella saat maksutta käyttöösi ylläpitosopimuksella. Kysy lisää!